Mogelijkheden

Interactief gesprek

Een interactief gesprek is een goede vorm om levend verlies en verlies na overlijden aan een groter publiek over te brengen. Na afstemming met de opdrachtgever en een goede voorbereiding breng ik tijdens een gesprek van anderhalf uur theorie en kennis over en vul deze aan met voorbeelden uit de praktijk. Het accent ligt echter op het gesprek met de deelnemers.

 

Het interactieve gesprek kan op locatie plaatsvinden, maar kan ook in de vorm van een webinar worden georganiseerd.

 

Voor het voeren van een interactief gesprek van anderhalfuur vraag ik een starttarief van €300 (exclusief voorbereiding en btw).

 

In verband met mijn visuele beperking ben ik afhankelijk van taxivervoer. Deze extra kosten komen voor rekening van de organisatie of school.

Indien de reistijd langer duurt dan een halfuur zal een bedrag van €100 meer in rekening worden gebracht dan het hierboven genoemde tarief.

 

 

Advisering

Er zijn verschillende manieren om meer bewustwording rondom levend verlies en verlies na overlijden in uw organisatie te creëren. Afhankelijk van uw wensen kan ik daar een rol in spelen, variërend van enkele adviesgesprekken met functionarissen die het thema tot hun aandachtsgebied rekenen tot interne begeleiding van dit proces.

Een programma hiervoor stel ik graag in overleg met u op.

 

 

Coaching

In uw organisatie en/of school zullen er medewerkers of leerlingen zijn die te maken hebben (gekregen) met een levend verlies of een verlies na overlijden. Vaak is intern ondersteuning georganiseerd voor als dit nodig en wenselijk is via bijvoorbeeld de bedrijfsarts, het bedrijfsmaatschappelijk werk of de schoolpsycholoog.

Mogelijk is dit niet voldoende en is meer specifieke ondersteuning nodig op het gebied van levend verlies of verlies na overlijden.

 

U kunt hierover contact met mij opnemen. We kunnen dan samen bespreken welke mogelijkheden er zijn. Hierbij kunt u denken aan coaching die ik zelf kan doen of verwijzing naar andere vormen van coaching. De kosten van coaching zijn bij mij afhankelijk van de vraag en geschatte duur van deze coaching. 

 

 

Individuele coaching

Naast het aanbod voor organisaties en scholen bied ik ook individuele coaching aan. Deze coaching bied ik online en telefonisch aan:

 

Het eerste kennismakingsgesprek van 30 minuten is vrijblijvend en brengt geen kosten met zich mee. Wil je een traject starten, dan bedragen de kosten voor een gesprek van 50 minuten €55 (per gesprek). Deze kosten dienen voor ieder gesprek te worden voldaan. Dit bedrag is inclusief btw. De kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij je verzekeraar.

 

Wil je een traject starten of heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op via info@levendverlies.nl.

 

 

Interesse?

 

Heeft u interesse in een van de hierboven beschreven mogelijkheden? Stuur mij dan een mail (info@levendverlies.nl). Ik zal dan spoedig contact met u opnemen om uw vraag nader te bespreken.